Крем за бръснене VIVA COOL

50.27 лв.

Иновативен крем за бръснене , разработен специално за мъже , които обичат да вземат бързо решения и ценят времето си . Специалната формула 2 в 1 изцяло и деликатно почиства кожата само с 1 стъпка и осигурява гладко бръснене без раздразнения . В същото време кожата ще е подхранена и овлажнена . Гладко и безопасно бръснене е възможно с новия крем за бръснене VIVA COOL .

Добави в Любими
Добави в Любими

Описание

ДЕЙСТВИЕ :

  • Специалната формула 2 в 1 деликатно почиства кожата само с 1 стъпка и осигурява гладко бръснене без раздразнения
  • Подхранва и хидратира кожата
  • Предотвратява раздразнения и възпаления

АКТИВНИ СЪСТАВКИ :

  • Разтопена ледникова вода – невероятно чисто , богато на минерали природно съкровище . НЕ съдържа никакви замърсители . Притежава “ приятелски “ за човешкия организъм свойства , стимулира производството на интерферон и повишава имунитета . По цял свят бутилираната ледникова вода струва много по – скъпо от минералната . Добивът на лед за козметични цели е доста труден . Въпреки че струва доста скъпо , ефикасността оправдава вложенията . Биологичната чистота на водата от планинските ледници се дължи на отсъствието на всякакви бактерии и замърсявания . Хидратиращите емулсии съдържат натурален овлажняващ комплекс , попиват бързо и придават мекота и еластичност на кожата . Даряват чувство на лекота и комфорт .
  • Алое вера – прекрасен овлажнител , който изравнява цвета на кожата и предпазва от пигментни петна . Основните му съставки , притежаващи антиоксидантни свойства , в това число витамините Е и С , помагат да се предотврати появата на бръчки и други признаци на стареене . Алое вера има противо възпалително и антимикробно действие и затова може да бъде прилагано като допълнително средство при лечението на повърхности изгаряния , порязвания , мехури , раздразнена и възпалена кожа . Предпазва кожата от вредното въздействие на токсините в околната среда като оформя защитен слой .
  • Пантенолът е активна съставка , която подобрява състоянието на кожата и косата . Пантенол е една от най – важните съставки на всеки козметичен продукт . Той прониква през външния слой на кожата и запазва естествената влага , стимулира растежа на клетките и регенерацията . Ускорява синтеза на липиди и протеини . Действа успокояващо при възпаления и кожни проблеми .
  • Тауринът е сяра , съдържаща аминокиселина с важна роля в енергийния метаболизъм на клетката . Незаменима съставка в средствата за суха , чувствителна и раздразнена кожа , защото значително подобрява нейната еластичност и водния баланс , необходим за забавяне на стареенето . Прекрасно овлажнява и защитава кожата от действието на свободните радикали . Има силно антиоксидантно и противо възпалително действие .
  • Екстрактът от еделвайс намалява бръчките и предотвратява образуването на нови . Намалява преждевременното стареене на кожата . Стимулира обновяването на клетките . Подобрява хидратацията и еластичността на кожата , предпазва колагеновите влакна и запазва тяхната структура . Силата на високопланинското цвете , в комбинация с ниско молекулния колаген , проникващ на дълбоко в кожата на ниво дерма превръщат серията в истински натурален елексир за подмладяване и озаряване .

ОПАКОВКА : от 200 мл

ПРОИЗВЕДЕНО : от “ INTRACOSMED “ AG Schweiz  за ВИВАСАН

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Крем за бръснене VIVA COOL”