DERMA SCIENCE Концентрат от стволовите клетки 7 X 2 ml

86.00 лв.

Разстителни стволови екстракти се използват в козметиката сравнително отскоро . Вероятно сте чували за животински стволови клетки , но споровете за тяхната етичност и ефективност се водят от доста време , докато фито – стволови клетки са открити през 20 век и от тогава поддържат активно да се използват в козметичната индустрия . За разлика от животинските си събратя . Растителните стволови клетки могат да се извадят от всяка част на растението , достатъчно е да има корен , стъбло или листо .

Добави в Любими
Добави в Любими

Описание

Първоначално за стволовите клетки от растенията са научили благодарение на редкия сорт швейцарски ябълки Uttwiler Spatlauber . Тези плодове магат да се съхраняват без специални условия повече от година . Освен това , те не падат и не изгниват , дори ако самото дърво е изсъхнало . Днес козметиката със стволови клетки от ябълка е най – популярната в своята категория .

Какво представляват фито – стволовите клетки ?

  • Стволовите клетки са първичните клетки , от които произхожда животът . Те са недиференцирани клетки , които имат способността да се регенерират и да се възпроизвеждат в идентични на тях клетки . Човекът има ограничен растеж на стволовите клетки и с времето тяхното количество намалява . Растенията , в това отношение , са много гъвкави , възпроизвеждат и регенерират тези клетки през целия си живот . Звучи невероятно , но само 1 клетка може да регенерира цяло растения , защото съдържа цялата генетична информация за неговото развитие .

Защо използваме стволови клетки в козметиката ?

Тези клетки са много по – ефективни в сравнения с другите растителни екстракти . Фито – стволовите клетки не стават част от човешките тъкани , те действат като активен клетъчен биостимулатор и регулират растежа на клетките .

Стимулира се синтеза на колаген и еластин . По този начин козметиката , която съдържа растителни стволови клетки , предпазва кожата от изтъняване , дехидратация и образуване на бръчки . Голям плюс на растителните стволови клетки е , че те се понасят добре от всеки тип кожа и са хипоалергенни . Концентрат от стволовите клетки на серията DERMA SCIENCE е представен в ампули , които са запазили максимално действието на съставките .

АКТИВНИ СЪСТАВКИ :

  • Стволови клетки от ябълка ефективно се борят с признаците на стареенето , разглаждат бръчките , хидратират кожата в дълбочина . Защитават и стимулират стволовите клетки на кожата .
  • Стволови клетки от грозде защитават кожата от вредното УВ – излъчване , имат силно изразени антиоксиданти свойства ,неутрализират влиянието на свободните радикали .

НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ : Нанесете сутрин и вечер върху добре изчистена кожа на лицето шията и деколтето .

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “DERMA SCIENCE Концентрат от стволовите клетки 7 X 2 ml”