Флуид за след бръснене VIVA COOL

45.86 лв.

Хидратиращ и успокояващ флуид за след бръснене внимателно и деликатно се грижи за раздразнена кожа след бръснещите процедури . Благодарение на леката текстура флуида изключително бързо се абсорбира . Обогатен с ценни растителни екстракти , като сок от Алое Вера , розмарин , масло от семена на лимнантес , бадемоео масло , слънчогледово олио и пантенол . С лека и нелепнеща текстура , защитава и омекотява кожата .

Изчерпан

Добави в Любими
Добави в Любими

Описание

ДЕЙСТВИЕ :

  • Хидратира и успокоява кожата след бръснене ;
  • Внимателно и деликатно се грижи за раздразнена кожа ;
  • Лека , нелепнеща текстура , която бързо се абсорбира ;
  • Прави кожата мека и гладка ;
  • Има мъжествен свеж аромат

АКТИВНИ СЪСТАВКИ :

  • Разтопена леденикова вода – невероятно чисто , богато на минерали природно съкровище . Не съдържа никакви замърсители . Притежава “ приятелски “ за човешкия организъм свойства , стимулира производството на интерферон и повишава имунитета . По цял свят бутилираната ледникова вода струва много по – скъпо от минералната . Добивът на лед за козметичните цели е доста труден . Въпреки че струва доста скъпо , ефикасността оправдава вложенията . Биологичната чистота на водата от планинските ледници се дължи на отсъствието на всякакви бактерии и замърсявания . Хидратиращите емулсии съдържат натурален овлажняващ компрес , попиват бързо и придават мекота и еластичност на кожата . Даряват чувството на лекота и комфорт .
  • Алое вера – прекрасен овлажнител , които изразява цвета на кожата и предпазва от пигментни петна . Основните му съставки , притежаващи антиоксидани свойства в това число витамините Е и С , помагат да се предотврати появата на бръчки и други признаци на стареене . Алое вера има противозъзпалително и антимикробно действие и затова може да бъде прилагано като допълнително средство при лечението на повърхностни изразения , порязвания , мехури , раздразнена и възпалена кожа . Предпазва кожата от вредното въздействие на токсичните в околната среда като оформя защитен слой .
  • Розмаринът намалява интензивността на мастния себум , стяга порите , изчиства кожата от акне и комендони . Способства за премахване на белезите от акне и изглажда фините линии . Има подмладяващи свойства – стяга и тонизира кожата , възsтановява нейната гладкост и мекота . Нормализира водния баланс в кожата и има тонизиращ ефект .
  • Масло от семена на лимнантес притежава добре изразени хидратиращи свойства , помага за запазване на влагата в кожата . Това масло не предизвиква дразнене на кожата и алергии . След нанасянето му върху кожата , хидратиращите му свойства се проявяват в следващите 4 часа . Предотвратява прекомерената загуба на влага от кожата и поддържа добър естествен баланс на влажност .
  • Бадемово масло – изключително богато е на витамини А и Е , протеини , минерали и мастни киселини . Бързо попива , успокоява , омекотява и изглажда кожата . Има много добро въздействие върху сухи , чувствителна и застаряваща кожа , намалява възпалението и успокоява раздразнена кожа , забавя появата на бръчки , стимулира производството на колаген и еластин .
  • Пантенолът е активна съставка , която подобрява състоянието на кожата и косата . Пантенол е една от най – важните съставки на всеки козметичен продукт . Той прониква през външния слой на кожата и запазва естествената влага , стимулира растежа на клетките и регенерацията . Ускорява синтеза на липиди и протеини . Действа успокояващо при възпаления и кожни проблеми .

НАЧИН НА УПОТРЕБА :

Нанася се върху кожа , след бръснене .

ОПАКОВКА : 75 мл

ПРОИЗВЕДЕНО : от “ INTRACOSMED “ AG  Schweiz за ВИВАСАН

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Флуид за след бръснене VIVA COOL”