Rosedew балсам за устни

23.59 лв.

  • Прави устните меки и еластични
  • Ефективно овлажнява и регенерира кожата на устните
  • Придава на устните нежен розов блясък и подчертава естествения обем
Добави в Любими
Добави в Любими

Описание

Активни съставки :

  • Етерично масло от роза е едно от най – добрите и универсални масла , които се предлагат на пазара . То се бори с депресия , скръб , гняв , страх . То е едно от най – добрите масла , които се използват върху кожата . Розовото масло има свеж и сладък цветен аромат . Едно от най – скъпите и ценни етерични масла , широко се използва в козметологията и парфюмерията .
  • Маслото от ший има невероятни антибактериални и противоалергични свойства заради някои противовъзпалителни агенти , включително канелена киселина . Маслото от ший също се счита за неизменен помощник в борбата срещу стриите , защото прави кожата по – мека и еластична , стимулирайки синтеза на колаген .
  • Пчелният восък широко се използва в козметиката . Известно е , че той помага на клетките да се регенерират , подобрява кръвообращението и предпазва кожата от външни дразнители , като изгражда защитната стена срещу тях . Не на последно място той съдържа естествени овлажнители , които хидратират кожата правят я мека и нежна на допир .В древен Египет използвали пчелния восък при балсамирането на фараоните , защото природното лекарство запечатвало красотата на владетеля .
  • Маслото от жожоба е един истински елексир за кожата . Благодарение на своята структура то създава невидим защитен слой върху кожата . Този продукт е особено полезен при суха повяхнала , отпусната , застаряваща и възпалена кожа . То се отличава със своите противовъзпалителни свойства , които го правят полезно при възпаление и зачервяване на кожата в резултат от дерматит . Овлажнява и прониква дълбоко в порите , подобрява кръвообращението , регенерира и подхранва епитермиса . Подпомага и синтеза на кожния колаген . Създаденият от маслото защитен слой и дълбочинно омазняване допринася за регулиране на мастната секреция . Редовното използване на масло от жожоба помага за възвръщане на здравия вид и мекотата на кожата . Маслото от жожоба предпазва кожата от вредните влияния на околната среда и слънчевите лъчи , не изсушава кожата и запазва нейната естествена влажност

ДЕЙСТВИЕ :

  • Прави устните меки и еластични ;
  • Ефективно овлажнява и регенерира кожата на устните ;
  • Придава на устните нежен розов блясък и подчертава естествения обем

ОПАКОВКА 12 мл

ПРОИЗВЕДЕНО : от  “ INTRACOSMED “ AG Schweiz за ВИВАСАН

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Rosedew балсам за устни”