Шампоан с Невен Календула

37.26 лв.

Шампоанът от НЕВЕН нежно почиства косата , благодарение на меките почистващи вещества . Овлажнява роговия слой на епидермиса , като предпазва косата от изсушаване . Ексфолира сухи и увредени кожни клетки .Екстрактът от Невен в комбинация с хиалуронова киселина с високо молекулно тегло придава на косата подхранен и здрав вид . Има стягащ и успокояващ ефект , засилва бариерната функция на кожата .Това е най – подходящия шампоан за суха коса и стресиран скалп .

Продуктът е с висока бионаличност , заради висококачествени суровини , влизащи в състава му и гарантира добра поносимост .

СЪСТАВ : екстракт от цветовете на невен , алфа бизаболол , натурален витамин Е , хиалуронова киселина , глицерил каприлат , алантоин .

Добави в Любими
Добави в Любими

Описание

СЪДЪРЖА :

  • Календула ( Невен ) е известен от древни времена кото “лечебно цвете “ . Екстрактът от НЕВЕН  съдържа : етерично масло , сапонина , каротеноиди , ксантофили и др . Има лечебно противовъзпалителни и антиоксидантни свойства . Подхранва и лекува увредената кожа чрез епителизация , като покрива раната с епителни клетки . Има стягащ и успокояващ ефект .
  • Алфа бизаболол -Има омекотяващо и заздравяващи свойства , подпомага бързото заздравяване на кожни раздразнения . Основната противовъзпалителна активна съставка в маслото от лайка действа успокояващо и е особено подходяща за чувствителна кожа .
  • Натурален Витамин Е предпазва епидермиса в ранните етапи на УВ увреждане на кожата . Намалява се образуването на свободни радикали върху кожата ,причинено от ултравиолетовите лъчи , както и трансепидермалната загуба на вода и се засилва бариерната функция на кожата . С антиоксидантния си ефект върху кожата я предпазва от УВ лъчение . Изглажда кожата и подобрява нейния релеф .
  • Хиалуроновата киселина с високо молекулно тегло е полизахарид и само частично прониква в кожата . Това е вещество , което образува филм на повърхността на кожата , като по този начин овлажнява роговия слой на епидермиса и намалява дразненето на кожата и агресивните влияния на околната среда .
  • Глицерил каприлат е овлажнител , осигураващ хидратация на кожата и задържане на влага има антимикробни свойства .
  • Алантоин – основната функция на алантоина е да стимулира клетъчната пролиферация и да насърчава регенерацията на кожата , като същевременно подпомага възстановяването на гранулационна тъкан . подобрява свързването на влагата в кожата и има изглаждащ ефект . Ексфолира суха и увредени кожни клетки . Има противовъзпалително действие ,помага за предотвратяване на дразнене на кожата и поддържа естествената регенерация и заздравяване на кожата . Прави кожата еластична и сияйна .

ПОКАЗАНИЯ : идеален за суха коса и стресиран скалп .

УПОТРЕБА : малко количество шампоан се нанася върху мокра коса . След изплакване на шампоана се препоръчва нанасянето върху косата на балсам или копринената маска Sanotint

ОПАКОВКА : 200 мл

ПРОИЗВОДИТЕЛ : SWIFISS AG ,Швейцария за ВИВАСАН

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Шампоан с Невен Календула”