Део – крем Календула

40.92 лв.

Натурален дезодориращ део – крем , разработен на основата на екстракт от невен , сладък бадем и други омекотяващи и овлажняващи натурални добавки .

БЕЗ ПАРАБЕНИ .

Подхранва,дезинфекцира и освежава кожата . Има дълго тряйно действие . Подходящ за чувствителна , раздразнителна и податлива на алергични реакции кожа .

Добави в Любими
Добави в Любими

Описание

СЪСТАВ :

  • Екстракт от Невен , алуминиев хлорхидрукат , масло от сладък бадем , цинков рициналеат , глицерин , омекотяващи и овлажняващи добавки .

НЕ съдържа парабени

  • Екстрактът от Невен стимулира обмяната на веществата в клетките на кожата , пречи на образуването на свободни радикали , защитава клетките от преждевременно разрушение има бактерицидно , дезинфектиращо действие , заздравява рани. Той е природен УВ филтър , защитава кожата от слънчеви изгаряния .
  • Сладкият бадем ефикасно подхранва , омекотява и овлажнява кожата , ускорява процеса на зарастване на малки рани , зашитаване на околната среда .
  • Алуминиев хлорхидрат – забавя образуването на пост , свива порите и така ограничава потене отделянето на участъците , където е нанесен део – кремът . Има бактерицидни свойства и пречи на размножаването на бактериите .
  • Цинковият рицинолеат е сол на цинка и рициновото масло . Има фунгицидна и бактерицидна активност , а също и способност да неутрализира миризми . Без да предизвиква раздразнение на кожата , спира размножаването на бактериите , произвеждащи специфични вещества с неприятна миризма
  • Глицеринът и неговите производни са омекотяващи и овлажняващи средства , повишават еластичността и тургура на кожата . Успокояват неприятното усещане за стегната и суха кожа и я защитават от вредното влияние на околната среда и средствата на  битовата химия .

ДЕЙСТВИЕ:

  • Регулира функцията на потните жлези , препятства отделянето на пот .
  • Отстранява неприятната миризма – дезодорира , има чудесен нежен аромат , който се съхранява за дълго и създава психо – емоционален комфорт , не предизвиква парене и зачервяване на кожата ( не съдържа етилов спирт ) , успокоява чувсвителна и лесно раздразнителна кожа .

ПРИЛОЖЕНИЕ : След душ се нанася малко около 1/2 см от крема , под мишниците ( може и на ходилата ) и се изкачва да изсъхне . Много икономичен за използване с дълготрайно ( 24 часа ) действие .

ОПАКОВКА : 50 мл

ПРОИЗВЕДЕНО от “INTERACOSMED“AG ,Schweiz за ВИВАСАН

Поради натуралния произход на съставките е възможно в отделните партиди да се наблюдава разлика в цвета , мириса и консистенцията , което не нарушава ефикасността и действието на продукта .

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Део – крем Календула”